Україна-єдина. Поїздка до Надвірни.

Previous Image
Next Image

14 вересня, в рамках угоди про співпрацю між Військово-морським та Прикарпатським військово-спортивним ліцеями, до Надвірної завітали начальник Військово-морського ліцею капітан 1-го рангу Віктор Шмигановський, завідуюча методичного кабінету Тетяна Яйченя та 12 ліцеїстів ліцею. В той же час близько 10 вихованців Прикарпатського військово-спортивного ліцею також гостювали в Одесі у Військово-морському ліцею.

Ліцеїстів гостинно зустріли в Надвірнянській міській раді міський голова Зіновій Андрійович та заступник міського голови Василь Василенко. Зіновій Андрійович подякував керівництву навчальних закладів за виховання в національно-патріотичному дусі майбутніх захисників української держави, справжніх патріотів, які не на слові, а на ділі демонструють відданість своїй Батьківщині. Начальник Військово-морського ліцею Віктор Шмигановський також подякував за гостинний прийом та можливість побувати на теренах Надвірнянщини.

Для ліцеїстів Військово-морського ліцею було організовано цілий комплекс заходів, під час яких вони мали можливість цікаво та з користю провести час, а саме: екскурсійні поїздки українськими Карпатами, в Манявський скит, відвідини музеїв та пам’ятних місць Прикарпаття; товариські зустрічі з міні-футболу, змагання із силових видів спорту тощо. Велике спасибі всім організаторам культурного дозвілля за гостинність і щирість української душі. Красива та чарівна наша Україна.