Ліцеїсти на балу “Осіннього вернісажу”

Previous Image
Next Image

Кажуть осінь така сумна
Падолистом,гіркими вітрами,
Що й душі у неї нема,
і лиш сипе собі дощами…
А ви в душу її загляньте:
Скільки ніжності та добра,
Скільки” Баха” та скільки “Вівальді”,
Пекторалі,безмежжя тепла…

Скільки тепла і незабутніх емоцій подарував “Осінній вернісаж 2018″! Розпочався бал-вернісаж полонезом у виконанні зразкового колективу “Діти планети” КВУЗ ” Одеського ЦДЮТ “Еврика” і вихованців Військово-морського ліцею! Танець переніс нас в далеке минуле .

Затамувавши подих, глядачі насолоджувалися ніжними і тендітними рухами дівчат , виваженими і плавними рухами хлопців! А ось уже концертний оркестр Військової академії (( м. Одеси)- начальник оркестру ,майор Михайло Гривас) вибухнув витонченими звуками вальсу!

Першими диво-танець виконали наші маленькі гості : Стужин Данило і Левіцька Марія (кандидати в майстри спорту зі спортивно – бальних танців) ,далі на танцпол вийшли Півоварчук Ростислав і Літкович Анастасія (кандидати в майстри спорту по спортивних та бальних танцях,фіналісти чемпіонатів України, Молдови,Болгарії) і зачарували всіх глядачів неперевершеним виконанням танцю! І вже всі в очікуванні курсантів Інституту Військово-морських сил і запрошених дівчат з Університету ім. Мечнікова, Одеського політехнічного інституту, Одеської гімназії 7, НВК “Надія”,танцювального колективу “Елегант”. Вони зачарували публіку своїм вишуканим вальсом!

А продовжили вечір майстер-класом з вальсу,де всі бажаючі мали можливість навчитися основних рухів повільного вальсу і навіть обрали найкращі пари! А далі було страсне танго від Катерини Комар ( скрипальки центру Військово-музичного мистецтва ВМС ЗСУ). Ліцеїст ВМЛ Земцев Данило (акордеон) усіх запросив у Париж на танець із парасолька-ми у виконанні ліцеїстів ВМЛ і дівчат!

Також бурні оплески глядачі подарували новоствореному квартету нашого ліцею , хлопці зачарували всіх спокійною мелодією ” Дорога квітів” – Лукін Андрій ( баян),Земцев Данило(акордеон), Олійник Михайло і Кириченко Архип (гітара)! Дівчата заворожили глядачів іспанським танцем. Гурт”Елегант” усіх присутніх захопив своєю “Казкою”. Учасник бойових дій Юрій Баланюк привітав піснею “Браття, українці” . Козаки-курсанти збадьорили гопаком! А на завершення знову танець- вальс від ліцеїстів ВМЛ і наших дорогих дівчат з різних творчих колективів! Вишукані і граціозні дівчата і хлопці подарували гарний настрій і неперевершені емоції!

Дякуємо нашим хореографам Дігузовій Галині Миколаївні , Гурш-Попроцькій Анастасії,Усовій Тетяні за титанічну працю!

Висловлюємо подяку усім присутнім,почесним гостям,а саме контр-адміралу Неїжпапі Олексію Леонідовичу за підтримку!

Висловлюємо щиру вдячність начальнику Військової академії м. Одеси генерал- майору Гуляку Олегу Вікторовичу за постійну співпрацю і допомогу в організації проведення”Осіннього вернісажу 2018.”