В’ячеслав Купрієнко з презентацією свого нового альбому “Час народу”.

Previous Image
Next Image

«Ми додому ще вернемо,
Зрадники, бійтеся нас»…
Уже п’ятий рік поспіль до Військово-морського ліцею приїздить бойовий офіцер, волонтер АТО, бард і бажаний гість, рідна наша людина, В’ячеслав Купрієнко.

На цей раз завітав з подарунком- новим музичним альбомом патріотичної пісні «Час народу». Пісні з цього альбому сьогодні прозвучали у виконанні В’ячеслава…глибокі,пекучі, роз’ятрені, пропахнуті війною «Якби нас не чекали», але водночас шляхетні, романтичні « Чорні панчохи»… і ностальгічні «Я сьогодні літав над Донецьком.Чуєш ,мамо? Над домом літав».

Кожна пісня В’ячеслава Купрієнка звучала сильно і проникливо , хотілося відчинити всі вікна в залі, щоб ці пісні почули всі …достукалися до людських збайдужілих сердець.

Були і сльози ( майже весь особовий склад ліцею з Криму)…торкнуло до глибини душі. Кожна пісня-хіт, без перебільшень!

Щире українське спасибі, В’ячеславе, за безмежну любов до України, за душу , яку Ви вкладаєте в кожну пісню і нею підтримуєте українського солдата на передовій.
Червоні троянди від особового складу як знак надзвичайної поваги бойовому офіцеру і подарунок- значок ліцеїста, як знак приналежності до ліцейської родини. Наші двері завжди відкриті для Вас , ліцеїст Купрієнко ,пишаємося, що Ви один із нас!