Завершення фінальних змагань X Всеукраїнської спартакіади

Previous Image
Next Image

Сьогодні, після завершення фінальних змагань X Всеукраїнської спартакіади, що протягом чотирьох днів проходила у Військово-морському ліцеї, відбулася урочиста церемонія нагородження переможців та закриття спартакіади. Ще зранку команди здавали біг на 3 км, викладалися на всі 100%…спортивна злість і жага до перемоги. А в обід уже приймали привітання за результатами змагань.

Звучить гімн України у виконанні оркестру, в ряд вишикувані всі спортивні команди – кращі сини України. Красиві, мужні майбутні захисники своєї Батьківщини!

Є переможці, проте переможених немає. Змагання продемонстрували високий спортивний рівень підготовки учасників спартакіади. За її підсумками команда Військово-морського ліцею виборола 2 місце – біг 3 км і 3 місце – смуга перешкод та посіла 11 командне місце з 26 ( відповідно до жеребкування -11 номер;)… пишаємось!

За перше командне місце Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Небесної Сотні нагороджений перехідним кубком асоціації «Кадетська співдружність», від Федерації військово-спортивного багатоборства України – кубком.

Друге командне місце отримала Харківська державна гімназія-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус».

Третє командне місце отримав Київський військовий ліцей ім. Івана Богуна. У особистому заліку відзначився ліцеїст Даніїл Яхненко з Харківської державної гімназії-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус». Він нагороджений кубком від Військово-морського ліцею за 1 місце по кількості балів у всіх видах змагань. Кубки і грамоти вручені.

Завершальне слово від начальника ліцею Віктора Шмигановського, який привітав усіх учасників спартакіади і кожного зокрема з перемогою, побажав спортивних злетів і нових здобутків у спорті.
Відгомін цього свята ще довго буде лунати у серцях учасників…неймовірна атмосфера спорту, дружби та товариського єднання.

Тож до нових зустрічей!
Двері Військово-морського ліцею завжди відкриті для справжніх друзів.