Початок нового навчального року

Previous Image
Next Image

Сьогодні Військово-морський ліцеї імені віце-адмірала Володимира Безкоровайного з самого ранку повнився людьми. З усіх куточків України з’їзджалися батьки, щоб бути поруч зі своїми дітьми в цей святковий день.

Перше вересня!

Особливо хвилюючий для 10-класників, які вперше одягли морську форму та стали в один стрій з офіцерами, які є учасниками бойових дій і в 2014 році не зрадили присязі. Для ліцеїстів мати таких наставників почесно і відповідально. Від сьогодні розпочинається їх нелегкий шлях до самостійного життя…

Звучить гімн України. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих Героїв російсько-української війни. Перший заступник командувача ВМС ЗС України контр-адмірал Олексій Неїжпапа привітав усіх присутніх з початком нового навчального року, ліцеїстам побажав підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети.

Найщиріші слова подяки і низький уклін — вчителям, які плекають справжніх патріотів нашої держави та покинули анексований Крим і разом з ліцеєм переїхали до Одеси.

Не забувають про ліцей, другу домівку, і випускники . Стоять сьогодні в строю разом із ліцеїстами…зворушливо. Окропили святою водою, благословили ліцеїстів на щастя і добро у новому навчальному році військові капелани о.Олександр Смеречинський та о.Василь Вирозуб.

Нарешті довгоочікувана мить: лунає перший дзвоник. Маленький моряк Теодор, який зручно розмістився на надійному плечі ліцеїста Станіслава Ліщука звістив про новий вересень, нові сподівання, нові мрії і прощання з дитинством.

Урочисте проходження по плацу строєм і теплі обійми та привітання рідних…щемко.
Бажаємо вам, наші ліцеїсти, захоплюючих подорожей по цікавому світу знань, допитливості на уроках, витривалості у труднощах, з якими ви стикнетеся, безмежної любові до України, яку сьогодні приходиться боронити.
Зі святом вас усіх – із Днем знань. З початком нового навчального року!