Стежиною батька

Previous Image
Next Image

Стежина батька привела до ліцею.
Ліцеїсти Військово-морського ліцею імені віце-адмірала Володимира БЕЗКОРОВАЙНОГО вибрали для себе відповідальний шлях служіння Україні. Вихованцю ліцею Микиті НЕСТЕРУКУ любов до України власним прикладом прищепив його батько, доброволець батальйону «Азов», тепер старший лейтенант Валерій НЕСТЕРУК.

З 2015 по 2018 рік він захищав Батьківщину в АТО/ ООС. Сьогодні батько Микити є гостем ліцею. Валерій поділився власними спогадами про участь в наступальних операціях та визволенні з окупації Павлополя, селищ Комінтернове, Бердянське, Широкине та Лебединське.

На широкому полотні хроніка боїв батальйону «Азову» , де бійці демонструють відчайдушність, відвагу в єдиному пориві в боротьбі за кожний клаптик рідної землі. Безстрашні! Зустріч закінчилася, але потік питань від ліцеїстів не припинявся , мовчав тільки Микита, і з синівською любов’ю і гордістю дивився на свого батька…герой!

А посеред зали стояв красивий і мужній захисник України, український лицар, який пройшов війну, дивився смерті в очі – вистояв і не зламався. Дякуємо Вам, наш дорогий захиснику, завдяки вам Україна є, завдяки вам Україна – буде!