Міжнародний День медичного працівника

Previous Image
Next Image

Всі здорові люди люблять життя.
(Генріх Гейне)

Сьогодні вітаємо з Міжнародним Днем медичного працівника весь медичний персонал Військово-морського ліцею імені віце-адмірала Володимира БЕЗКОРОВАЙНОГО.

Наші фахівці сумлінно виконують свою роботу, зустрічають кожного, хто потребує допомоги, добрим словом, турботою, увагою і професійною порадою. Вони повертають своїм пацієнтам гарне самопочуття, здоров’я, а іноді і саме життя…
Ми щиро вдячні вам за вашу нелегку працю. Дякуємо і тим, хто змагається за життя наших воїнів на передовій, в госпіталях та перемагає смерть. Тим, хто стоїть на сторожі здоров’я українців!

В цей день бажаємо вам, наші янголи в білих халатах, побільше терпіння та поменше хворих. Нехай ваша професійність та відданість справі щодня винагороджується щирою вдячністю, а кожен день буде наповнений корисними справами і теплом людських стосунків. Низький уклін за вашу самовіддану працю! Здоров’я вам і вашим родинам, гармонії, великого людського щастя, благородства душі, любові!

З найтеплішими побажаннями командування і особовий склад Військово-морського ліцею імені віце-адмірала Володимира БЕЗКОРОВАЙНОГО.