У ліцеї святкування Дня фізичної культури і спорту України

Previous Image
Next Image

Спорт немов всесвіт. У ньому теж запалюються і згасають зірки.
Сьогодні спортивні зірочки запалювалися у Військово-морському ліцею імені віце-адмірала Володимира БЕЗКОРОВАЙНОГО – святкування Дня фізичної культури і спорту України. І це дійсно було свято зі шквалом справжніх емоцій, волі до перемоги і єдності духу кожної команди…вболівали до хрипоти в горлі.

Надзвичайно захопливою була естафета зі зброєю. Групи підтримки так вболівали за свої команди, що їм лишалося тільки впевнено йти до перемоги. У гирьовому виді спорту змагалися як хлопці, так і дівчата. Тендітні дівчата легко впоралися з гирями…хлопці очей не зводили)! Видовищною і захоплюючою була боротьба з сумо і карате. Справжню насолоду отримали від показових виступів з елементами Кате, яке продемонструвала Аліса ОБРАЖІЙ…козачка.

У боротьбі з сумо хлопці показали свою силу і спритність. Усі поєдинки були емоційно напруженими. Розрядкою виявився інтелектуальний конкурс, який провели завідувач бібліотеки Ірина ПАВЛІЩЕВАі бібліотекар Світлана СЕЛЕЗЬКО, в якому взяв участь і капітан 2 рангу Сергій ПЛЕХУН. Останнім акордом спортивного свята стали змагання з перетягування канату.

Переможець, як і минулого року, тут був очевидним – 1 взвод 2-ої роти. Ліцеїст цього взводу Павло ПСЮК є неперевершеним і непереможним з перетягування канату. В гарячій суперницькій і одночасно дружній атмосфері змагання закінчилися.

Абсолютним переможцем став 4 взвод 2 роти… зірочки наші! Начальник ліцею капітан 1 рангу Віктор ШМИГАНОВСЬКИЙ привітав переможців з перемогою і вручив кубки та грамоти.

Бібліотекарі за інтелектуальний конкурс-солодкі призи. Спільна світлина і палітра незабутніх вражень від сьогоднішньої днини.

Дякуємо учителям фізкультури Олександру ПАВЛІЩЕВУ і Костянтину СЛОБОДЯНЮКУ за чудове спортивне свято!