Інтелектуальна краєзнавча гра «Trivia Challenge”

Previous Image
Next Image

У Військово-морському ліцеї імені віце-адмірала Володимира БЕЗКОРОВАЙНОГО все ще триває дистанційне навчання, але це не заважає нашим вчителям, офіцерам та ліцеїстам проводити різноманітні цікаві заходи і брати у них участь. Так, наприклад, до Міжнародного дня англійської мови за підтримки та ініціативи Community College of Baltimore County, а саме пана Тараса СТРУТИНСЬКОГО (Консультант Департаменту Іноземних Студентів) та викладача Лори ЕДВАРДЗ (Адміністративний Асистент кафедри письма та іноземних мов) було проведено інтелектуальну краєзнавчу гру «Trivia Challenge”, у якій вихованці ліцею були дуже активними і продемонстрували високий рівень знань, а також попрактикували навички говоріння, аудіювання та письма з англійської мови.


Почесними гостями, суддями та спостерігачами гри виступили наші американські колеги, зокрема Сиді ТАНДЖЛ – Старший Консультант ( Департамент Іноземних мов) та Андрея АЛВАРАДО.
Представниками ліцею були заступник начальника ліцею з навчальної частини капітан 2 рангу Сергій ПЛЕХУН та вчитель англійськоії мови Тетяна ВЕТЛИНСЬКА.
Усі учасники отримали призове заохочення від ініціаторів.

Командування ліцею щиро вдячне за підтримку та мотивацію наших ліцеїстів, що значно сприяє оптимізації навчального процесу. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.