Легкоатлетичний пробіг «Кубок Українського моря»

Previous Image
Next Image

«105 років тому 29 квітня 1918 року за наказом контр-адмірала САБЛІНА на кораблях Чорноморського флоту та у Севастопольській фортеці у Криму піднялися жовто-блакитні українські прапори. З того часу кораблі увійшли в склад Української народної республіки і був затверджений новий прапор Військово-Морських Сил. Це той прапор, під яким зараз кораблі виходять в море, льотчики морської авіації злітають в повітря, а морські піхотинці йдуть в бій та захищають всю Україну» – саме з цих слів захід почав Олексій НЕЇЖПАПА.

В Одесі цей день вирішили відсвяткувати по особливому. В парку Шевченка відбувся легкоатлетичний пробіг «Кубок Українського моря», де наші майбутні захисники змагалися за перехідний кубок командувача Військо- Морських Сил Збройних Сил України.

Участь брали 7 команд з 7 різних навчальних закладів.
Завданням було – пробігти 2 кілометри 400 метрів за найкоротший час.

Наші ліцеїсти були наймолодшими учасниками забігу, але здивували не тільки результатами, а ще й складом команди, адже серед бігунів була присутня дівчинка. Не можна обійти стороною нашу підтримку, вихованці ліцею щиро вболівали за спортсменів, що значно посилило їхній дух. Владислав ЩЕРБАКАН прибіг першим, а в цілому команда ліцеїстів зайняла 4 місце з 7 і отримала нагороду за активність та насолодилася процесом, як і всі учасники. А також, для них сьогодні виступав Одеський військовий оркестр з неймовірною патріотичною програмою.

Найголовніше – це разом проведений день.

Ще один захід відбувся завдяки нашим Героям, які захищають славні Українські землі. І ми нескінченно вдячні Вам за це! Віримо, що Перемога буде за нами і Військово-Морський Прапор ще замайорить над вільним Українським Кримом.