Оголошення

Запрошуємо на навчання до Військово-морського ліцею імені віце – адмірала Володимира БЕЗКОРОВАЙНОГО сміливих, креативних, допитливих, патріотичних хлопців і дівчат. Ліцей дає змогу отримати освіту військового профілю для осіб з 15 років одночасно із здобуттям профільної середньої освіти.

Пільги при вступі надаються дітям, чиї батьки загинули при виконанні службових обов’язків, дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування, дітям військовослужбовців та інших визначених категорій.

Шановні абітурієнти! У вас є право вибирати свій шлях і визначати своє майбутнє. Ліцей надасть вам можливості й ресурси, але все залежить від ваших зусиль, від ваших прагнень і внутрішньої мотивації. Висококваліфіковані викладачі і вихователі, досвідчені офіцери віддають вам свої знання і вміння, щоб виростити покоління, готове до складних викликів сьогодення. Навчальний заклад вкладає у вас більше, ніж ви очікуєте. Ваш успіх і майбутній розвиток квітучої України залежить лише від Вас, гідні сини і дочки своєї країни! «Scientia est potentia» – «знання — це сила».

Насправді Ліцей ― середовище, яке з вами залишається на все життя.
Завдяки Збройним Силам України , які відбивають ворожий наступ, наша молодь має можливість вчитися.

З 15 червня ліцей розпочинає прийом документів вступників, який буде тривати до 25 липня 2024 року.

Комісія з прийому справ працює з 09:00 до 17:00 у робочі дні без перерви на обід (крім неділі).
Крім того, у зв’язку з наявністю вільних місць для навчання, оголошується додатковий набір до 11 класу. Запрошуємо юнаків, які у поточному році закінчили 10 класів і бажають пов’язати життя з військовою службою.

Документи до приймальної комісії подаються батьками (вступником) особисто або поштою зручним для Вас способом:
“Укрпошта” – Військово-морський ліцей, вул. Фонтанська дорога, 14, м. Одеса, 65021;
“Нова Пошта” відділення №18 – Військово-морський ліцей, вул. Фонтанська дорога, 14, м. Одеса (адресна доставка);

контактні телефони:
0502955435, 0931594226

або доставити особисто за тією ж адресою.

Час і місце проведення вступних іспитів буде повідомлено додатково. Слідкуйте за інформацією на сайтах.

Правила прийому та іншу інформацію для вступників можете переглянути на офіційному сайті ліцею за посиланням: https://vml.org.ua http://vml.mozello.com