До ліцею завітала Дарка ОЛІФЕР

Previous Image
Next Image

Які чудові гості на порозі)! До ліцею завітала Дарка ОЛІФЕР –прессекретар Президентського фонду Леоніда КУЧМИ « Україна». А де діти, там і подарунки! Ліцейська бібліотека поповнилася книгами українських і іноземних авторів – цікавими і важливими для дозвілля хлопців та дівчат.
« Вже 20 років Фонд « Україна» опікується розвитком дітей та молоді нашої країни. Для нас велика радість, що ми можемо щось зробити для них в цей непростий час. Українські діти повинні мати більше можливостей для розвитку, освіти, виховання. І наш Фонд робить все, аби діти та молодь змалечку знали, що потрібні своїй країні», – зазначила Дарка ОЛІФЕР. Пані Дарка побажала вихованцям завжди бачити плоди свого навчання, роботи і знати, що все недарма. Інколи потрібно трохи більше терпіння і наполегливості, але результати обов’язково будуть. Ми точно впевнені, що Перемога України буде і точно знаємо, що над Кримом замайорить наш прапор. Окрема вдячність викладацькому і всьому особовому складу ліцею за опіку і виховання дітей – найдорожчого скарбу України.

Разом із начальником ліцею капітаном 1 рангу Віктором ШМИГАНОВСЬКИМ гостя оглянула кубрики ліцеїстів, поспілкувалася з дівчатками, обговорили спільні майбутні проекти. І, звичайно, завітали до бібліотеки. В цьому храмі, де завжди народжується і зберігається духовність, про книги можуть говорити вічно. Гостинно гостю зустріли Ірина ПАВЛІЩЕВА і Світлана СЕЛЕЗЬКО! А говорили і про книги, і про дітей, і про Крим( в 2014 році пані Дарка, в якості журналіста, будучи в Криму, висвітлювала всі тогочасні події). Дякуємо Фонду за цікаві книги, за їхню безцінну працю і за турботу про дітей України. Окрема подяка пані Дарці за візит і емоції, які вона подарувала всій ліцейській родині.

Попереду ще багато важливих і хороших речей разом.
Перемоги нашій рідній Україні!