“За Україну не вмирати , за Україну вбивати треба”…

Previous Image
Next Image

“За Україну не вмирати , за Україну вбивати треба”, – слова із фільму режисера Михайла УХМАНА “Шлях поколінь”.

Михайло УХМАН – воєнний журналіст і режисер українських фільмів. Їздить на передову з 2015 року, висвітлює ситуацію в зоні бойових дій, допомагає військовим і збирає матеріали для фільмів про українських героїв.

“Це приватні покази, благодійні. За зібрані кошти купляю переважно автомобілі й відправляю на фронт”, – ділиться Михайло УХМАН.

Вихованцям нашого ліцею випала чудова нагода переглянути фільм “Шлях поколінь”, в якому органічно поєднано минуле і теперішнє – воїни УПА та сучасні захисники. На полотні кінострічки переплелися героїчні і трагічні сторінки історії України .

Фільм до щему в душі і до сліз на очах. Захоплення героїчними вчинками наших Захисників різних поколінь. Чудове відтворення реальних подій професійними акторами і Воїнами, які були задіяні в цьому фільмі. Війна різних поколінь українців з одним і тим же ворогом – росією.
Дякуємо режисеру Михайлу УХМАНУ за такі справжні і важливі фільми для нашої молоді, за любов до Батьківщини і за велику справу во ім’я Перемоги нашої України.