Допомога Благодійного фонду “МіСт” ім. М.Савенка

Previous Image
Next Image

Ось уже два роки, з початку повномасштабної російсько-української війни, наш ліцей відчуває надійне плече підтримки та допомоги Благодійний фонд “МіСт” ім. М.Савенка.

Днями делегація Фонду на чолі з засновником Дмитром САВЕНКОМ та президентом фонду Сергій Ісаєнко привезла 20 нових шаф для одягу, в яких була потреба для наших вихованців. Гості поцікавилися умовами проживання наших ліцеїстів, разом із начальником ліцею капітаном 1 рангу Віктором ШМИГАНОВСЬКИМ завітали в бібліотеку, поспілкувалися з вчителем “Захисту України” Валерієм ДЕРЕВІНСЬКИМ, заглянули на камбуз та обговорили всі першочергові потреби ліцею. На зустріч з Сергієм ІСАЄНКОМ та Дмитром САВЕНКОМ прибув командувач підготовки Командування ВМС України коммодор Дмитро КОВАЛЕНКО, який в присутності особового складу ліцею подякував гостям за їхню посильну допомогу навчальним закладам, які готують майбутніх офіцерів і захисників України. Від імені Командувача ВМС України коммодор вручив Дмитру САВЕНКУ пам’ятний знак “За сприяння ВМС України”. Начальник ліцею капітан 1 рангу Віктор ШМИГАНОВСЬКИЙ теж виразив свою вдячність команді Фонду і вручив Сергію ІСАЄНКУ пам’ятну відзнаку Військово-морського ліцею імені віце -адмірала Володимира БЕЗКОРОВАЙНОГО.

Гості в свою чергу не тільки привезли чергову партію меблів, а й передали також ліцею прапор Благодійного фонду “МіСт” ім.М.Савенка.

Тільки у нашій єдності – сила й незламність української нації. Таку націю не перемогти!
Разом до Перемоги !

З вдячністю командування Військово – морського ліцею імені віце- адмірала Володимира БЕЗКОРОВАЙНОГО.