Допомога від Благодійного фонду « Колесо підтримки»

Previous Image
Next Image

Справжні друзі завжди поруч – їхня допомога завжди вчасна і така щира.
Як важливо, коли підтримають, поцікавляться і допоможуть, коли не просиш, але дуже чекаєш.
Днями до ліцею завітали давні друзі нашого флоту – Благодійний фонд « Колесо підтримки». В складі делегації прибули уповноважений Вінницького міського голови Володимир САВЕЛЬЄВ і директор Благодійного фонду Ігор ЛЮБОВСЬКИЙ. Дієва підтримка і допомога флоту Вінницькою міською радою розпочалася ще на початку становлення Військово – Морських Сил. А в 2016 році пан Володимир направив клопотання командуванню ВМС, щоб на честь славного міста присвоїли новому корвету назву « Вінниця». З того часу всебічна шефська підтримка була постійною.

Враховуючи багаторічні заслуги Вінничан – допомога і відданість флоту більше, як 25 років, до ліцею на зустріч із давніми друзями прибув командувач ВМС віце-адмірал Олексій НЕЇЖПАПА, щоб особисто подякувати і вручити Володимиру САВЕЛЬЄВУ і Ігорю ЛЮБОВСЬКОМУ пам’ятні знаки “За сприяння і допомогу Військово – Морським Силам України”.

З моменту передислокації Ліцею з АР Крим, Вінниця взяла шефство над навчальним закладом. Завжди зателефонують, спитають за потреби для наших вихованців і привезуть все необхідне.
І сьогодні наші друзі приїхали з подарунками – необхідними для життєдіяльності ліцею. А ще запропонували укласти меморандум про довгострокову співпрацю з ліцеєм. Все для дітей! Начальник ліцею капітан 1 рангу Віктор ШМИГАНОВСЬКИЙ висловив щиру вдячність всій команді фонду за чуйні серця та безкорисливу допомогу і вручив пам’ятні ліцейські подарунки.

Сподіваємося на плідну співпрацю! І завжди рухаємося вперед, бо ведемо за собою майбутнє України! Дуже приємно жити і співпрацювати з людьми, які вболівають за країну та за її майбутнє. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців.
Перемоги нашій Україні