Ліцеїсти вітають ветерана з 74-ю річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та з Днем пам’яті та примирення

Previous Image
Next Image

Оркестр ВМС зіграв концерт для ветерана морської піхоти

Командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України привітало Івана Кулібабу з 74-ю річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та з Днем пам’яті та примирення.

Окремий концерт під його балконом – саме таке привітання вже стало традиційним, адже 98-річному ветерану морської піхоти важко брати участь в урочистих заходах. Але він й досі переймається долею України та не залишається осторонь від подій, що зараз відбуваються на сході.

– Коли Іван Трофимович за станом здоров’я не зміг взяти участь в урочистостях, що проходили в місті, командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України прийняло рішення привітати свого ветерана спеціальним концертом під його балконом, – розповів заступник командувача ВМС ЗС України з морально-психологічного забезпечення капітан 1 рангу Андрій Урсол. – Іван Кулібаба – справжній флотський ветеран, морський піхотинець, який пройшов всю війну. Те, що ми сьогодні його вітаємо, є не просто проявом турботи, а даниною його героїчному життєвому шляху.

Крім представників командування ВМС ЗС України, у привітанні традиційно беруть участь вихованці Військово-морського ліцею. За словами ліцеїста В’ячеслава Касьяненка, молоде покоління пам’ятає подвиг Івана Трофимовича, бойовий шлях якого є прикладом для наслідування.

Інформаційна редакція Інформагенства Міноборони (м. Одеса)
Фото “Флот України”: військові новини півдня.