У ліцеї вперше провели відеоурок у форматі телемосту з Філадельфією

Previous Image
Next Image

Сьогодні у Військово-морському ліцеї імені віце – адмірала Володимира БЕЗКОРОВАЙНОГО відбулася відеолекція у форматі телемосту з Філадельфією США. В рамках шкільної програми ліцеїсти мали нагоду прослухати фахову та надзвичайно цікаву лекцію про освіту в Америці від викладача Пенсільванського коледжу Ірини ІВАНКОВИЧ та представника учнівської спільноти США Анастасії БЛОЩИНСЬКОЇ. Чудові спікери Ірина та Анастасія створили теплу атмосферу спілкування англійською мовою – це було неймовірно!

Онлайн лекції та уроки – це інноваційні методи навчання, завдяки яким уроки стають ефективними, мотиваційними та неординарними … ліцеїстиі мають змогу поспілкуватися з носіями мови. Ми щиро вдячні нашим хорошим друзям – спікерам за можливість проводити телемости такого формату, за співпрацю та щиру любов до нашого ліцею і нашої України. Шануємо!

Володіння іноземною мовою відкриває нові горизонти для вихованців ліцею – майбутніх офіцерів, тому що сучасний офіцер ВМС України повинен володіти англійською мовою на високому рівні, на рівні НАТО стандартів. Сьогодні знання англійської мови – вже не данина моді, а реальність. До нових зустрічей з нашими друзями США.