Англомовний тренінг для ліцеїстів

Previous Image
Next Image

Сьогодні розпочав свою роботу щорічний тренінг для ліцеїстів Військово-морського ліцею імені віце- адмірала Володимира БЕЗКОРОВАЙНОГО, організатором якого є голова Товариства «Свята Софія» США пані Ірина ІВАНКОВИЧ!

Завдячуючи постійній підтримці і співпраці, ліцеїсти мають можливість підвищити свій мовний рівень, а також збагатитися духовно.

Цей тренінг є унікальним, аналогів якому немає. Це поєднання духовного, інтелектуального та військового виховання майбутніх захисників України.
32 вихованця ліцею разом із капітаном 2 рангу Сергієм ПЛЕХУНОМ та учителем англійської мови Тетяною ВЕТЛИНСЬКОЮ на 9 днів будуть занурені в англомовне середовище, де здобуватимуть знання та неоціненну практику спілкування з досвідченими тренерами, одним з яких є неймовірна людина, організатор, благодійник, справжній друг та наставник – пані Ірина ІВАНКОВИЧ! Перший день розпочався із інструктажу, відвідування Рідної Хати Патріярха Йосифа Сліпого і пізнання його життєвого шляху. Цікавим та насиченим видався день, який завершився переглядом духовного фільму і “колом любові”, де хлопці ділилися враженнями і отриманими емоціями.