Євгеній КУЗЬМЕНКО в гостях у ліцеїстів

Previous Image
Next Image

Тільки у сильному, здоровому тілі дух зберігає рівновагу, і характер розвивається у всій своїй могутності.
Герберт Спенсер

Днями до наших ліцеїстів завітав офіцер групи спеціальної психологічної підготовки одного із навчальних центрів Десантно-штурмових військ Євгеній КУЗЬМЕНКО. Виступ офіцера, з поєднанням фактів із власного досвіду та ще й поетичним вкрапленням (читанням віршів українських класиків), зразу ж захопив увагу і зацікавив ліцеїстів. А говорив офіцер на дуже важливу для підлітків тему – ведення здорового способу життя.

«В цьому житті все залежить тільки від Вас і від оточення, яке Ви вибираєте. Любіть цей світ, читайте книги, загартовуйте своє тіло і кидайте погані звички. Якщо Ви спілкуєтеся з трьома успішними людьми, то будете четвертим», – зазначив Євгеній КУЗЬМЕНКО.

Чим більше дівчата і хлопці дізнавалися про офіцера, тим ширші ставали їх очі). Це і більше двох десятків років обливання холодною водою на скрипучому морозі, це і перемоги в турнірах по настільному тенісу, це і спілкування з видатними людьми, це і незліченна кількість прочитаних книг, це і особисті неймовірні досягнення! Чудова мотивація для ліцеїстів. А ще були інтерактивні питання від психолога, на які наші вихованці давали вірні відповіді і отримували солодкі гостинці.
На завершення зустрічі всі присутні написали відгуки про захід …звортній зв’язок відбувся. Ще довго ліцеїсти не відпускали Євгенія КУЗЬМЕНКА, наввипередки задаючи свої питання. Яскрава особистість з твердим та рішучим характером і гідний приклад для наслідування.

Дякуємо, пане Євгенію, за Ваш візит до наших вихованців.
Успіхів Вам у ваших справах, нових особистих перемог і перемоги нашій Україні!
До нових зустрічей!