День працівників освіти

День працівників освіти
Жовтень – це пора золотавого листя, розмаїття різнобарвних жоржин, червоних грон калини і … теплого свята – Дня працівників освіти!
Бути Вчителем– це справжнє мистецтво і натхненна праця з безліччю викликів, обрана за покликом серця.

Шановні наші Вчителі! Від душі вітаємо Вас з Вашим професійним святом. Навіть у воєнний час Ви невтомно трудитеся (…і в укритті під час повітряних тривог) – навчаєте хлопців та дівчат, відкриваєте їм дорогу у доросле життя і допомагаєте пізнавати світ, разом із теплом своїх сердець віддаєте всі свої знання та життєву мудрість, прищеплюєте людські чесноти і плекаєте любов до Батьківщини, виховуєте гідних громадян та захисників своєї країни. Завдяки Вашій кропіткій праці Ваші вихованці долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати фахівцями своєї справи та справжніми особистостями.

Сьогодні Ваші випускники захищають кордони нашої держави і виборюють нам право бути українцями на своїй землі.
І ці героїчні подвиги, які відбуваються на передовій, це і Ваша заслуга, шановні Вчителі.
Щира подяка Вам за Вашу працю, щоденну самовіддачу, невтомний творчий пошук, терпіння, життєву мудрість і любов до дітей.
Бажаємо Вам, шановні Вчителі, людської поваги та щирої вдячності, розумних і мотивованих хлопців та дівчат, побільше радості і любові від життя, гармонії та миру у Ваших родинах, дружнього і згуртованого колективу, щирих почуттів і емоцій, харизми та таланту, світлої надії і чистого кохання, рідної оселі, де Вас завжди ждуть!

Хай Покрова Матері Божої оберігає Вашу родину і нашу країну.
З теплими привітаннями командування і особовий склад Військово – морського ліцею імені віце – адмірала Володимира БЕЗКОРОВАЙНОГО.