Подяка Авангардівській селищній раді

Подяка Авангардівській селищній раді
Є хороший вислів, що благодійність приходить з розкритими долонями, і її призначення – віддавати. Одними із таких таких благодійників, які безкорисливо віддають та допомагають, є Авангардівська селищна рада на чолі з Сергієм Хрустовським.

В скарбниці добрих справ цієї Ради є два новозбудованих заклади освіти та допомога нашій армії і родинам військовослужбовців. Напередодні Різдва, з благодійною допомогою Авангардівська селищна рада завітала і до нашого ліцею. На жаль, постійні ракетні тривоги змушують наших ліцеїстів перебувати в бомбосховищі на невизначений час, тому такий подарунок, як обігрівачі ( сім одиниць) є вкрай необхідними для нашого сховища. А ще – посудомийна машина і все, що зекономить час і полегшить роботу наших працівників камбузу.
Дякуємо Авангардівській селищній раді за небайдужість до нашої молоді, до наших ліцейських потреб, дякуємо за Вашу безкорисливу і дуже потрібну допомогу. Нехай кожен Ваш добрий вчинок повернеться Вам здоров’ям, рясними Божими ласками і щедрими руками допомоги в потрібну годину.

Від всієї ліцейської родини вітаємо Вашу Раду з величним родинним святом — Різдвом Христовим і прийдешнім Новим роком!
Нехай Ісус Христос дарує здоровʼя всім Вашим родинам, а Україні — Перемогу!
Христос народився! Славімо Його!