Угода про шефські зв’язки і співробітництво з Авангардівською Селищною Радою

Previous Image
Next Image

Авангардівська Селищна Рада, в особі селищного голови Сергія ХРУСТОВСЬКОГО і Військово – морським ліцеєм імені віце – адмірала Володимира Безкоровайного, в особі начальника ліцею капітана 1 рангу Віктора ШМИГАНОВСЬКОГО.
Це угода про довгострокові шефські зв’язки .

Одним із пунктів цієї угоди – надання допомоги у проведенні занять з військово – патріотичного виховання в закладах загальної середньої освіти Авангардівської територіальної громади. Особовий склад нашого ліцею в 2014 році не зрадив присязі України і разом з вчителями передислокувався з Криму до Одеси, тому військово – патріотичне виховання у нас є на досить високому рівні. І як показала війна, що фундамент любові до свої землі, країни, потрібно закладати в родині і цементувати впродовж всього навчального процесу.

Капітан 2 рангу Сергій ПЛЕХУН разом із начальником відділу освіти культури, молоді і спорту Авангардівської селищної Ради Іриною СОЛОТИНСЬКОЮ намітили спільні шляхи співпраці щодо популяризації наших навчальних закладів та почали розробку детального спільного плану роботи.

Впевнені, що разом із такими шефами ми втілимо всі плани в життя. Майбутнє України в руках теперішньої молоді, і воно повинно бути мирне і процвітаюче.