Зимовий бал «Лише сильним дано право на безсмертя»

Previous Image
Next Image

Сьогодні Військово-морський ліцей зібрав усіх друзів у святковій залі Військової академії м.Одеси на зимовому балу «Лише сильним дано право на безсмертя», присвяченому захисникам України.

Під мелодії Моцарта, Шопена, Вівальді, Чайковського оркестр ВМС ЗС України разом із ведучими – чарівною Альоною ОСТАПОВОЮ та галантним Данилом ЗЕМЦЕВИМ- зустрічав гостей і запрошував на свято танцю, музики і світла. Капітан 2 рангу Сергій ПЛЕХУН привітав усіх присутніх на ліцейському балу і побажав гарного настрою, приємних емоцій та незабутніх вражень.

Тільки танець робить музику видимою. Величний і простий, польський старовинний Полонез у виконанні ліцеїстів і дівчат. Передали всі емоції та грацію рухів. Танок « Протистояння» у виконанні Анастасії і Дар’ї ПОПРОЦЬКИХ. Сильно, правдиво і до мурашок по шкірі! Піснею «Погони» хлопці продемонстрували приклад честі й відданості своїй країні.

А ще були для всіх присутніх майстер-класи під керівництвом хореографа Анастасії ПОПРОЦЬКОЇ. Танцювати вчилися всі… Звучали сучасні ритми і стародавні мелодії – вони вливалися у танго, кружляли в нестримному вихорі вальсу у виконанні колективу спортивного бального танцю «Ліцей» Южненської школи мистецтв під керівництвом Наталії ЖУРЕНКО. Яка краса, легкість і ніжність танцю. Хвилюючі музичні етюди у виконанні акордеоніста Данила ЗЕМЦЕВА, пісні заслуженого артиста України Олега ОСАДЧОГО додавали вечору барв. А далі надихала різноманітна танцювальна та пісенна програма з чудових пісень і пристрасних танців. Всім гостям-артистам вручені ніжні троянди, пам’ятні подарунки. Теплі слова подяки від командування ліцею і фуршет для всіх.

Закінчився бал, всі розійшлися, а радість і яскраві враження від нього залишилися. Красиве свято музики, молодості і руху. Сьогоднішній бал, як калейдоскоп, зібрав усі скельця в єдиний фантастичний візерунок, який завершився вальсом. Завжди юний і красивий вальс, який викликав в усіх феєрверк ніжних почуттів.

Дякуємо всім організаторам цього грандіозного та чудового дійства, дякуємо за атмосферу щастя, задоволення і прекрасної казки. Сьогодні жодна Попелюшка не загубила свою туфельку, тому що від таких кавалерів не втекти – красиві мужні хлопці, майбутні захисники і справжні сини України.

Всім зичимо Перемоги, Миру і чистого голубого неба.