Дистанційна нарада з педагогічним колективом


У Військово-морському ліцеї імені віце-адмірала Володимира БЕЗКОРОВАЙНОГО під керівництвом начальника ліцею капітана 1 рангу Віктора ШМИГАНОВСЬКОГО відбулася дистанційна нарада з педагогічним колективом.

Порядком денним наради було передбачено розглянути питання завершення навчального року, організованого дистанційного проведення підсумкових контрольних робіт в синхронному та асинхронному режимах, посилення підготовки ліцеїстів до зовнішнього незалежного оцінювання.

Для забезпечення дистанційного навчання ліцеїстів з перших днів карантину були розроблені відповідні рекомендації і організована робота. Кожному вчителю надано право самостійно визначати методику і ресурси для організації дистанційного навчання ліцеїстів. Більшість учителів ліцею використовують онлайн-сервіси, відеоуроки та проводять оцінювання результатів навчання вихованців ліцею за допомогою різноманітних дистанційних платформ. Учителі поділились досвідом та кращими практиками організації дистанційного навчання під час карантину.
З урахуванням листа Міністерства освіти і науки України №1/9-213 від 16.04.2020 року було прийнято відповідні рішення щодо винесених на дистанційну нараду питань.