День Матері

Рідна мати моя, ти ночей не доспала,
Ти водила мене у поля край села,
І в дорогу далеку ти мене на зорі проводжала,
І рушник вишиваний на щастя дала.

Найдорожчою людиною у нашому житті завжди є, була і буде мама… Це слово наповнене любов’ю, турботою, мудрістю, терпінням та молитвою🙏. Сплетіння роду зв’язане з бабусь, мам, доньок…

Сьогодні ми віддаємо шану усім жінкам Матерям, віддаємо шану Матері Божій , яка привела на світ Сина Божого. І жінка, і Мати Сина Божого несуть усьому світу життя. Віддаємо шану Матері Україні – нашій Батьківщині.

І від щирого серця вітаємо усіх жінок ліцею, усіх матерів наших ліцеїстів, щоб добро та ласка, якими Ви щедро обдаровуєте усіх довкола, поверталися до Вас сторицею, а ваші діти ніколи не забували батьківської домівки. Хай буде благословенний кожен ваш день, кожна хвилина. Бажаємо, щоб вас любили і цінували ваші діти — найкращі на світі, добрі, розумні та успішні. Нехай вони завжди дарують вам свої усмішки, теплі і ласкаві слова та свою віддану і негасиму любов! Будьте щасливими і здоровими на радість своїм рідним!

Нехай вам, любі, доля усміхнеться!

З повагою та найтеплішими побажаннями командування і чоловічий особовий склад Військово-морського ліцею імені віце-адмірала Володимира БЕЗКОРОВАЙНОГО.