Наші спортивні досягнення

Previous Image
Next Image

Спорт – немов всесвіт. У ньому теж запалюються і згасають зірки.
На спортивному небосхилі ліцею знову запалали зірки.

Незважаючи на те, що у ліцеїстів канікули, а випускники готуються до вступу у вузи, на вітрильну регату з’явилися всі ліцейські яхтсмени. 27 червня фінішувала відкрита вітрильна регата крейсерських яхт на Кубок командувача ВМС ЗС України з нагоди Дня Військово-Морських Сил.

До перегонів долучилися 27 екіпажів яхт, серед яких був і екіпаж ліцейської яхти. Капітан – професійний яхтсмен Олександр ПАВЛІЩЕВ. За результатами гонок дружня команда ліцейських яхтсменів посіла перше місце і отримала з рук Командувача національних ВМС контр-адмірала Олексія Неїжпапи кубок переможця і гідну похвалу. Вітаємо!

Здолати всі випробування — найцінніша властивість спорту.

Уже вкотре бере участь у марафоні офіцер ліцею капітан 2 рангу Максим СУШКО. Сьогодні ми вітаємо Максима з подоланими 27 км дистанції у трейловому забігу мальовничими куточками Жукового острова та його околицями (м. Київ). Друге місце на п’єдесталі в категорії абсолют!
Командир роти ліцею Максим СУШКО є джерелом натхнення й мотивації не тільки для вихованців ліцею, а й для підлеглих офіцерів.

І третя ліцейська медаль – лейтенант Владислав КАЛУГАРЯНУ посів третє місце у своїй ваговій категорії на змаганнях «Літній кубок Поділля-Хмельницький» з бразильського джиу-джитсу.
Вітаємо! Перед поїздкою Владислав сказав, що його мета – популяризувати джиу-джитсу у ВМС та стати на п’єдестал з прапором ВМС…Всесвіт почув твої думки, Владе).

Утілення мрії – це, безперечно, важка праця, яка приречена на успіх, коли людина має велику мотивацію, стимул для роботи над собою, наполегливість, а також підтримку друзів та рідних.

Ліцейська родина завжди підтримує своїх, щоб зорі не згасали)!