Турнір з міні-футболу “Кубок пам’яті Героя України Андрія Кизила”

Previous Image
Next Image

У вихованців ліцею розпочалися осінні канікули, але у спортсменів свої дороги на ці осінні теплі дні. Хлопцям випала приємна нагода взяти участь у дводенному турнірі з міні-футболу “Кубок пам’яті Героя України Андрія Кизила”, який проходив на території Київського військового ліцею імені Івана БОГУНА. В футбольному турнірі наші ліцеїсти змагалися з командами Київського військового ліцею імені Івана Богуна та НОК КВЛ, Київського професійного коледжу з посиленою військово-фізичною підготовкою, Львівського військового ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Круг, Луганського обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені Героїв молодої гвардії » міста Кремінна. Велике враження на хлопців справила присутність сина Андрія КИЗИЛА Артема, який був запрошений на турнір разом зі своєю мамою Оксаною. Є моменти в житті, які несуть в собі присмак вічності – це пам’ять про загиблих героїв і великі оченята маленького хлопчика на цей великий ще невідомий для нього світ.

Під час цього турніру хлопці встигли подружитися, знайшли нових знайомих, отримали мотивацію до фізичних занять спортом, ще більше згуртувалися та зарядилися цілим спектром приємних емоцій і вражень. Поверталися до ліцею з призами і теплими спогадами про турнір. Канікули продовжуються).

Дякуємо організаторам цього чудового турніру за запрошення наших ліцеїстів.

Андрій Олександрович Кизило – випускник Київського військового ліцею імені Івана Богуна 2010 року.

Загинув 29 січня 2017 року від поранення під час бою з угрупуваннями російських окупаційних військ у промисловій зоні міста Авдіївка. Майор Андрій Кизило був відзначений високою державною нагородою — званням Героя України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» (посмертно) за особисту мужність і героїзм, незламність духу, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння українському народу.

Наказом Міністра оборони України майор Кизило Андрій Олександрович навічно зарахований до списків особового складу Київського військового ліцею імені Івана Богуна. Відтепер навічно ім’я колишнього ліцеїста Андрія Кизила називається на вечірній перевірці 1-ї навчальної роти.