День фізкультури в ліцеї

Previous Image
Next Image

Фізичній підготовці у нашому ліцеї приділяють велику увагу, тому що спорт – це кращий друг здоров’я, а здоров’я наших ліцеїстів завжди є на першому місці. Крім того, спорт – це джерело мотивації та позитивних емоцій, які особливо тепер дуже потрібні для фізичного та психічного здоров’я нашим хлопцям і дівчатам.

Днями Україна відзначала День фізичної культури та спорту. Учителі фізкультури доклали максимум зусиль, щоб зробити цей день цікавим і корисним для своїх вихованців. Команди учасників змагалися з таких видів спорту, як естафета, перетягування канату, поштовх гирі. Розрядкою виявився інтелектуальний конкурс «Знавці українського спорту», який провела завідувач бібліотекою Ірина ПАВЛІЩЕВА. Присутні вчителі, вихователі, командири взводів та й самі ліцеїсти дружно вболівали за команди спортсменів. В гарячій суперницькій і одночасно дружній атмосфері змагання закінчилися. Особливу згуртованість і командний дух продемонструвала 1 – ша рота – один за всіх і всі за одного! А взагалі, всі команди молодці – з дистанції не зійшов ніхто! Переможців начальник ліцею капітан 1 рангу Віктор ШМИГАНОВСЬКИЙ нагородив грамотами та кубками, решта учасників змагань, для поповнення сил та енергії, отримали солодкі подарунки.

Дякуємо вчителям фізкультури Олександру ПАВЛІЩЕВУ і Костянтину СЛОБОДЯНЮКУ за прекрасно організоване спортивне дозвілля, за настрій і позитивні емоції.

Дякуємо ЗСУ, нашим незламним воїнам за добрий час для наших вихованців.