Святкування Дня учителя

Previous Image
Next Image

У партитурі вічного буття,
Яку ніколи двічі не зіграти,
Є дні, яким судилось забуття,
А є прекрасні незабутні дати.
Жовтень дарує тепле і радісне свято для дорогих наших учителів – День працівника освіти і Всесвітній День учителя.

Із року в рік, щоденно, учителі Військово-морського ліцею імені віце-адмірала БЕЗКОРОВАЙНОГО виховують гідне і чесне покоління …творять Людину. У 2014 році, залишивши свої домівки і все прожите життя в Криму, переїхали на материкову Україну, щоб разом із знаннями передавати часточку свого люблячого патріотичного серця. Птахи Фенікс!

У ліцейській залі святкова атмосфера, а чарівність цього свята вся в усмішках учителів. Захід розпочався з нагородження грамотами та сердечних слів подяки вчителям начальником ліцею капітаном 1 рангу Віктором ШМИГАНОВСЬКИМ.

Методисти Діана ОСТАПОВА і Анастасія ГУРШ підготували чудове свято для вчителів, в якому взяли участь вихованці ліцею.

Свято було насичене творчістю та оригінальністю виступів, які демонстрували дівчата і хлопці. Ох і «нахапалися» всі емоцій від запального українського танцю та отримали насолоду від української пісні…Є таланти в ліцеї.

Низько вклоняємось вам, наші Учителі, за терпіння, безмежну любов, безсонні ночі, сивину, за щасливі миті пізнання. Адже ті істини, що ви пишете на дошці життя кожного ліцеїста, ніколи не зітруться. Хай щедрою буде до вас доля, обминають життєві негаразди, щирих почуттів вам і емоцій, легких шляхів до мрії, геніальності, натхнення, любові, поваги і тепла від кожного дитячого серця.