У добрий час, у світлу путь-дорогу Благословляємо вас, випускники!

Previous Image
Next Image

З ліцейського рідного порогу,
З найкращої юнацької весни
У добрий час, у світлу путь-дорогу
Благословляємо вас, випускники!

Юність… Найкраща пора кожної людини. Юність захоплює дружбою, окриляє мріями, надихає першим коханням. У цей день в ліцеї кожному з нас, дорослих, дитинство і юність згадуються особливо трепітно – сьогодні прощаються з юністю наші випускники, з рідним ліцеєм прощаються. Які ж щемливо-ніжні почуття охоплюють душу…

З усіх куточків України приїхали на свято останнього дзвоника найближчі, найрідніші для наших випускників люди – їх батьки. Ніжно пригортаючи до грудей вже таких дорослих синів і дочок, мабуть згадали свій випускний, свою юність – засльозили очі.

І ось вона урочиста мить… Запам’ятайте стук своїх сердець, і тепло рук тих, хто зараз стоїть поруч і не раз виручав вас у важку хвилину. Завтра ця мить стане спомином.

Теплі слова привітання та мудрі настанови командувача ВМС ЗС України контр-адмірала Олексія НЕЇЖПАПИ надовго запам’ятаються ліцеїстам. Хвилиною мовчання вшанували всіх захисників України, які віддали своє життя у війні з росією.

У добрий час, у світлу путь-дорогу благословили випускників духівники і добрі друзі ліцею отці Василь і Олександр. З Богом іти завжди легше. І як годиться, перед довгою дорогою в доросле життя, матері благословили своїх дітей короваєм. Поклін теплоті рук твоїх, моя нене.
Хвилюючий момент ритуалу прощання з Бойовим Прапором ліцею, який привезли з Севастополя…святиня. І ось останній дзвінок і останнє проходження строєм зі своїми командирами-наставниками по ліцейському плацу…таке не повторяється і не забувається ніколи.

Вечірнє сонце, дякуємо за день… світанок прощання з дитинством попереду, як і дні, тижні, місяці, роки вашого чудового, наповненого радістю і турботами життя. Бажаємо, наші любі сини і дочки, добра і щедрот від Бога та пташиного лету назустріч дорослому цікавому життю та новим таємничим мандрам.

Будьте завжди справжніми і чесними, вірними своїй справі і своїм ідеалам. Любіть свою землю, свою матір і пам’ятайте стежину до ліцею, де Вас завжди чекають. Любимо Вас!