Вітаємо, наші Захисники та Захисниці

Вітаємо, наші Захисники та Захисниці

Шановні офіцери, старшини, вчителі, ліцеїсти, ліцейські друзі, випускники ліцею, батьки (опікуни) сердечно вітаємо Вас зі Святом Покрови Пресвятої Богородиці і Днем українського козацтва. Козаки вірили, що свята Покрова охороняє їх, а Пресвяту Богородицю вважали заступницею і покровителькою православного воїнства, тепер і Українського війська.
Від душі вітаємо з Днем Захисників і Захисниць України всіх, хто, ризикуючи життям, боронить нашу рідну землю від рашистської навали. Серед нескорених Воїнів на передовій є і наші випускники, які мужньо відстоюють право кожного із нас вільно жити на цій святій українській землі! Пишаємося Вами, віримо у Вас, надихаємося Вашими бойовими успіхами, любимо і завжди чекаємо!Завдяки Вашій героїчній боротьбі ми маємо змогу мирно жити, навчатись та працювати для спільної Перемоги.

Дякуємо за Вашу мужність, професіоналізм та відданість .
Країна героїчних та хоробрих Воїнів –найкраща армія світу!
Чекаємо з полону кожного Захисника, який знаходиться в тюремних застінках ворога.
Вшановуємо пам’ять і низько вклоняємося нашим Героям, які стали янголами в небесах. Пам’ятаємо всіх наших випускників, які стали щитом нашої нації…ціна їхніх Героїчних вчинків висока – юне життя.Сумуємо, молимося і не забудемо!
Бажаємо усім незламної віри у свої сили, козацького здоров’я, міцного тилу, душевної гармонії, витримки, прихильної долі, вірного кохання, дитячого сміху у Ваших оселях, єдності і Перемоги над загарбниками!
Нехай Покрова Пресвятої Богородиці оберігає кожного, хто захищає Україну, молиться, боронить наш народ, його майбутнє, правду та справедливість!
Слава нашим Захисникам!
Героям Слава!
Перемоги Україні!
З повагою та найтеплішими привітаннями начальник Військово-морського ліцею імені віце-адмірала Володимира БЕЗКОРОВАЙНОГО.