Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

Previous Image
Next Image

Патріотами дітей виховує культура та історія. Про це добре знають у Військово-морському ліцеї імені віце – адмірала Володимира БЕЗКОРОВАЙНОГО. Тому для вихованців навчального закладу проводять різноманітні заходи, спрямовані на формування нового покоління свідомої молоді, яка по-справжньому любить Батьківщину, є гордою за свій народ та його історичне минуле, а також відповідальною за його майбутнє.

Днями до ліцею завітала керівник Одеського обласного центру патріотичного виховання та організації дозвілля дітей і молоді Наталія МИХАЙЛЕНКО. Пані Наталія була учасником трагічних подій на Майдані Незалежності в Києві, коли у протистоянні з промосковським режимом януковича загинули Герої Небесної Сотні, і якраз напередодні 10 роковин цих подій було про що поговорити з вихованцями ліцею. Хлопцям і дівчатам було продемонстровано фільм” Як розпочинався Майдан”. Хроніка. Герої Небесної Сотні. На той час нашим хлопцям та дівчатам було 5 – 6 років і багато хто з них про ці події чує вперше…

Саме у формі живого спілкування ліцеїсти більше засвоюють інформацію, адже нема нічого кращого, як на власному прикладі показувати, що таке бути патріотом України.

Дякуємо, пані Наталія, за Вашу позицію, за патріотизм, за гідні вчинки справжньої українки, за детальну розповідь про події на Майдані і за дорогоцінний час, який Ви подарували нашим ліцеїстам.

Сьогодні ми вшановуємо пам’ять тих, хто віддав життя аби ми могли жити у вільній і демократичній країні.

Світла пам’ять Героям Небесної Сотні!
10 років російсько – української війни на знищення української нації…Боремося!
Світла пам’ять всім Героям , які загинули захищаючи нашу Україну. .
Перемоги Україні!