Профорієнтація

Previous Image
Next Image

Найважливіше в житті – вчасно зрозуміти своє покликання і сказати собі: “Це – моє!”
Під керівництвом командувача підготовки Командування ВМС України коммодора Дмитра КОВАЛЕНКА та за особистої участі начальника інституту Військово – Морських Сил Національного університету «Одеська морська академія» капітана 1 рангу Максима КІРІАКІДІ для вихованців нашого ліцею проведена потужна профорієнтаційна робота.

Для ліцеїстів ініціювали зустріч з курсантами академії – випускниками нашого ліцею. Раді були зустрічі з такою рідною, розумною і мотивованою молоддю. Максим і Даша відповіли на всі запитання, які цікавили та хвилювали наших дівчат і хлопців. А питань було чимало! Із більш детальних розповідей коммодора Дмитра КОВАЛЕНКА і начальника інституту Максима КІРІАКІДІ ліцеїсти довідалися про факультети закладу та перспективи після закінчення вишу.

Сьогодні Інститут готує висококваліфікованих військових фахівців за багатьма спеціальностями. Навчальний заклад має міцні міжнародні зв’язки з чисельними країнами та їх флотськими вишами, тому щорічно в деяких країнах здійснюється фахова підготовка майбутніх офіцерів національного флоту – курсантів цього інституту. Завдяки участі у програмі НАТО курсанти матимуть змогу проходити практичну підготовку на кораблях держав-членів НАТО.

Командування та особовий склад ліцею висловлює вдячність керівництву Військової академії міста Одеси та Інституту Військово-Морських сил НУ “ОМА “за організацію та проведення важливої профорієнтаційної роботи для вихованців ліцею – майбутніх курсантів вищих військових навчальних закладів Міністерства оборони України.