День народження ліцею. Нам 10 років!

Previous Image
Next Image

Жовтень 2019 року завітав до ліцею із теплим родинним святом – нам 10 років. День народження ліцею! На свято спішили з усіх куточків України- велика ліцейська родина. З особливим трепетом приймали в свої обійми випускників всіх років випуску 2011-2019 років. Змужнілі, красиві юнаки…як швидко ростуть діти і як невпинно летить час. Це були хвилини великої людської любові й душевного піднесення.

А якими очима дивилися сьогоднішні ліцеїсти на курсантів, офіцерів (вчорашніх ліцеїстів)… горді, мов за старших братів.

Народження ліцею розпочалося в Севастополі 1 вересня 2009 року, тому вітали зі сцени своїх вихованців учитель Анна Закликовська і капітан 2 рангу Сергій Плехун ( у 2009 командир роти ) – найрідніші для випускників Севастополя. Прозвучало тепле вітання командувача Військово-Морських Сил України адмірала Ігора Воронченка із першою ювілейною датою.

А на великому полотні через презентацію промайнуло все ліцейське життя …згадалося і защеміло. Важкий 2014 рік розділив історію ліцею на «ДО» і « ПІСЛЯ». З пам’яті не стерти. Але..свято є свято) і це завжди сплеск ідей, фантазії і талантів ліцеїстів та учителів. Ліцеїсти дуже старалися показати свою майстерність та вміння у танцях. Виступи були втіленням грації і краси. Ніщо так не єднає родину, як пісня. І пісня « Вчительська доля» була саме від учителів Людмили Коломієць і Тетяни Яйчені… соловейки. Це мабуть єдине свято, коли була в залі така тиша…єднання душ. Теплі слова вдячності від випускників, подарунки від друзів і … мурашки під шкірою протягом всіх урочистостей.

…Пізніше були довгі розмови, спогади про час проведений в рідних стінах ліцею, спогади про всіх, хто з нами не може бути в цю мить. Під час цієї зустрічі всі переживали особливі почуття: нехай вони забринять у кожній душі, зігріють теплом наш рідний ліцей і всіх, хто пам’ятає, любить і носить у душі почуття вдячності.
Нехай здійснюються Ваші заповітні мрії, наші любі вихованці, миру Вам в серці, миру у Ваших родинах і перемоги та миру в УКРАЇНІ! Нехай Ваша стежина завжди веде до Ліцейської родини!!!