Міні-футбол серед ліцеїв

Previous Image
Next Image

З нагоди 10-ти річчя Військово-морський ліцей імені віце-адмірала Володимира Безкоровайного провів відкритий турнір Одеської області з міні-футболу серед військових ліцеїв та ліцеїв з посиленою фізичною підготовки. Турнір було організовано за допомоги Одеської обласної федерації футболу.

Цього року в турнірі взяли участь команди 4 ліцеїв: Ізмаїльської спеціалізованої школи – інтернату – військово-морський ліцей з посиленою військово – фізичною підготовкою; Одеського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою; Тульчинської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів – ліцей Вінницької обласної ради та Військово-морського ліцею ім. віце-адмірала Володимира Безкоровайного.

Турнір відкрив начальник ліцею капітан 1 рангу Віктор Шмигановський, при цьому наголосив , що турнір започатковано за для пропагування серед молоді здорового способу життя, професійного орієнтування підростаючого покоління та укріплення дружніх між ліцеїстами.

Змагання проходили за круговою системою, дводенна боротьба була запекло-дружньою (). Судили матчі представники Одеської обласної федерації футболу – головний суддя Сергій Судець, суддя Сергій Білоус.

За підсумками 6 ігор 1 місце посіла команда гостей з Тульчинського ліцею, в її складі і «Кращий гравець» турніру – Владислав Голованюк; 2 місце отримали господарі – команда Військово-морського ліцею, в її складі «Кращий воротар» турніру Марк Філенко; 3 місце за командою Одеського військового ліцею, 4 –те за Ізмаїльською командою, у складі якої «Кращий бомбардир» – Ігор Онученко.
Одеська обласна федерація футболу приготувала для кожної команди у подарунок футбольні м’ячі, які разом з Кубками та нагородами вручили командам начальник Військово-морського ліцею ім. віце-адмірала Володимира Безкоровайного капітан 1 рангу В. Шмигановський та представник федерації С.Судець з побажаннями нових перемог у спорті та по життю.

Керівники команд висловили слова подяки організаторам.