Гра “Веселий оселедець”

Previous Image
Next Image

Можеш допомогти людині -допоможи,
Не можеш допомогти – помолися,
Не умієш молитися-
подумай про людину добре.
І це вже буде допомога, тому що світлі думки – це теж зброя.
Творити милосердя, любити ближнього, допомагати людям і ще багато іншим чеснотам вчить у ліцеї отець Роман.

Напередодні Великого посту священник для ліцеїстів провів дотепну гру “Веселий оселедець”…сміх лунав на всі 3 поверхи ліцею). Ліцеїсти змагалися, співали оперети, опери, народні пісні, танцювали, грали акторські ролі, признавалися в коханні італійською, якої не знають)…отець Роман зумів за вечір розкрити всі таланти. Від номеру, де потрібно одну фразу”Пропала пільотка” (отець Роман прожив все життя в Америці і має цікавий акцент)) зіграти в драмі, трагедії і опері, всі просто “порвали животи”.

А яка була згуртованість, підтримка, дружба, повага один до одного і до свого учителя та духівника – духовність творить чудеса. Вихованці ліцею дуже люблять отця Романа, який з великою любов’ю сіє зерна духовності в кожне їхнє серце. Священник переїхав з Америки в Україну і побудував за своє життя не одну церкву. Коріння священника з України і хресний батько – відома постать України. Поталанило ліцею з духівником. Захід завершився тихою молитвою і добрим посилом любові від серця до серця. Дякуємо отцю Роману за ” Веселий оселедець” і за ВСЕ, що він робить для хлопців і дівчат ліцею.

Всім ліцейським друзям бажаємо Благословенної весни, опіки від Бога і любові від життя. Творіть милосердя, особливо під час Великого посту і нехай сторицею повертаються вам всі ваші добрі справи.