Приємні події на День ВМС ЗС України

Previous Image
Next Image

Сьогодні день у ліцеї видався по справжньому святковий і насичений приємними подіями та сюрпризами. На морському вокзалі, під час урочистостей, присвячених Дню ВМС ЗС України, був підписаний Меморандум про співпрацю та взаємодію між Військово-морським ліцеєм імені віце-адмірала Володимира БЕЗКОРОВАЙНОГО в особі начальника ліцею капітана 1 рангу Віктора ШМИГАНОВСЬКОГО, Київським Палацом дітей та юнацтва в особі директора КПДЮ Оксани ДОБРОВОЛЬСЬКОЇ і Громадською організацією «Асоціація ветеранів ВМС України» в особі голови Асоціації віце-адмірала Сергія ГАЙДУКА. Бажаємо плідної співпраці, реалізації всіх задумів, удачі та цікавих проєктів!

Також на морвокзалі військовослужбовці ліцею і кращі ліцеїсти презентували ліцей мотивуючим та цікавим матеріалом про навчання та перспективи ліцеїстів, охоче відповідали на всі запитання. Дівчата, немов білі чайки, у красивій морській формі, демонстрували кращу професію на всій землі).

І вже традиційно, в День ВМС України, в гості приїхав уповноважений голови Вінницької міської ради Володимир САВЕЛЬЄВ. Пан Володимир завжди приїжджає з подарунками. Кращим військовослужбовцям і працівникам ліцею вручив подяки та грошові премії. Дівчатам- орхідеї). Начальнику ліцею капітану 1 рангу Віктору ШМИГАНОВСЬКОМУ вручив для ліцею подарунок, без якого не обходиться жодне ліцейське свято-музичний центр. Дякуємо від усього серця!

Ще раз вітаємо всіх з Днем ВМС ЗС України. Перемоги нам в усіх напрямках і Перемоги нашій Україні! Слава Україні!